|
|
|
Witamy w
dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników.
Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i
szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest
zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad »
»
|
Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
|
Autor: niuka
Data: 28-05-05 00:06
Zbyt du¿a ró¿nica wieku- tak s±dzê. Nie ma racji bytu- inne priorytety zyciowe itp.
No chyba,¿e ona ma po 60 - ale to ju¿ inna bajka- bo mê¿czy¼ni w wieku 50 - 45 lat wówczas ogladaj± siê za m³odymi laskami.
|
|
Odpowiedz na tê wiadomo¶æ
|
|
Autor: myszka1
Data: 28-05-05 22:07
ja mam inne zdanie zalezy dlaczego chca byc razem jesli wchodzi w gre uczucie oczywiscie z jednej i drugiej strony to milosc przetrwa wszystko
|
|
|
|
Autor: Janek24
Data: 30-05-05 18:17
Cze¶æ wam
je¿eli chcia³a by¶ ¿eby kto¶ ciê czule przytuli³ dzisiaj wieczorem, nie wiesz albo wstydzisz siê zadzwoniæ do swojego starego znajomego aby ciê uca³owa³ na dobranoc, a czujesz ¿e bardzo tego potrzebujesz. A jednocze¶nie boisz siê odezwaæ do obcych facetów na tej stronie internetowej bo tyle siê o tym mówi to zadzwoñ do mnie, uwielbiam poznawaæ nowych ludzi, ca³o nocne rozmowy, przypadkowe spotkania trochê szaleñstwa...
¶ciskam Jasiek,
609814543
|
|
|
|
Autor: Sloneczko23
Data: 18-08-06 21:39
Starsi faceci gór±! :) Po co taki m³ody, który chce zaspokoiæ tylko swoje potrzeby? Nie potrafi stworzyæ tej atmosfery ...
Dojrza³y facet wie co i jak - uwielbiam takich i siê tego nie wstydzê, bo i po co ? ;)
|
|
|
|
Autor: chcialbym
Data: 25-08-06 22:46
Jako trwa³y zwi±zek to raczej nie wypali, przynajmniej do pewnego momentu, gdy bêdzie ju¿ totalnie widaæ ró¿nicê.
Ale jako przygoda na parê/parêna¶cie lat - wydaje mi siê, ¿e OK :D
|
|
|
|
Autor: nuka
Data: 22-01-07 10:54
to bardzo mi³o ze tak siebie zareklamowa³eas jesli naprawdê taki jestes!!bo faceci duzo mówia a ma³o robia niestety!!!ale mi kto¶ taki by odpowiada³ szczerze mówi±c nie jestem zbyt wymagaj±ca:-) pozdrawiam jak by co to pisz na mija poczte oaoa *******
|
|
|
|
Autor: Kiki_De
Data: 22-01-07 20:43
Mia³am m³odego kochanka...by³ cudowny....Spotykali¶my sie dwa lata. On by³ o 13 lat m³odszy....a ja nadal pragnê jego cia³a....)) Polecam
|
|
|
|
Autor: myiagi
Data: 24-01-07 00:26
....ale szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej,moglbym czesto wpadac do Ciebie zeby wylizac Ci cipke (UWIELBIAM !!!),szukam juz tyle czasu....caluje
|
|
|
|
Autor: slodziootki
Data: 24-01-07 14:53
ochhhh kobietki.....lodzio-miodzioooo kobiety po 30 sa poprostu najseksowniejsze i najpiekniejsze:) nic dodac nic ujac... w sumie jeszcze nigdy nie probowalem ale zawsze o tym marzylem :) pozdrawiam plec piekna:)
|
|
|
|
Autor: kaczorek69696
Data: 25-01-07 11:21
ja jestem za takimi zwiazkami bo zawsze mlody od starszej moze sie duzo nauczyc i mloda kobieta od starszego me¿szczyzny tez moze sie wiele nauczy a po drugie mamy 21wiek czyli ka¿dy koktail jest mo¿liwy
|
|
|
|
Autor: danuska41
Data: 16-02-07 00:12
istnieja takie zwiazki, tak samo jak odwrotnie, sama to przezywam, to znaczy podrywaja mnie faceci duzo mlodsi odemnie, czasami niewiem jak sie zachowac
|
|
|
|
Autor: zainteresowany1
Data: 20-02-07 10:14
a jezeli chodzi o spontaniczna znajomosc, nie o staly zwiazek co najwyzej o staly uklad, nieobowiazujace spotkania..oczywiscie w celu konkretnych zblizen...to sa starsze panie takimi zaiteresowane?? z mlodszym a nawet dajmy i duzo mlodszym
|
|
|
|
Autor: tomek728
Data: 06-03-07 11:13
Dla mnie to nie stanowi problemu z wiekiem je¿eli siê kochaj±, ja sam bym poszed³ w taki zwi±zek :):):)
|
|
|
|
Autor: Nela52
Data: 07-03-07 13:36
Ja my¶lê, ¿e na ten problem zdecydowa³a za nas Matka Natura. Co by tu nie powiedzieæ - jedno jest pewne - Kobieta starsza jest bez szans i to wcale nie jest jej wina. Mo¿e byæ wszystko super - a¿ którego¶ dnia czar pry¶nie !
|
|
|
|
Autor: mamuska
Data: 15-04-07 22:27
Bardzo dobrze znam parê, gdzie kobieta jest 14 lat starsza od mê¿czyzny. Dla obojga jest to drugie ma³¿eñstwo. S± ze sob± szczê¶liwi ponad 30 lat i to ju¿ siê nie zmieni...
|
|
|
|
Autor: sss_student
Data: 18-04-07 00:43
szukam dojrzalej kobiety z okolic gdyni i trojmiasta, mam 22 lata i potrzebuje dobrego sexu bo obecna partnerka mnie nie zadowala!!!!! *******
|
|
|
|
Autor: tedi37
Data: 29-04-07 01:20
Danuska ja jestem mlodszy,ale szukam starszej od siebie,twoj wiek mi pasuje,choc jestem od ciebie mlodszy o 4 lata.Pozdrawiam.
|
|
|
|
Autor: Nilo2oo7
Data: 29-04-07 02:17
Nie caly rok temu przez przypadke zauwazylem jak podglada mnie sasiadka starsza odemnie o 10 lat,i podpowiedzialo mi to ze nie Tylko Ja mysle o innym roczniku,chcialbym aby Dojrzala pewna siebie i wyrozumiala Kobieba wziela mnie za reke i pozwolila mi na to co oplata moje mysli... mam nadzieje ze spotkam podobna Kobiete
|
|
|
|
Autor: koncept77
Data: 04-05-07 15:24
CHÊTNIE POZNAM KOBIETÊ-DOJRZA£¡,NIGDY Z TAK¡ NIE BY£EM ALE MY¦LE ¯E KOBIETA JESTJAK DOBRE MARKOWE WINO.IM DOJRZALSZA TYM LEPIEJ SMAKUJE!!!WIÊC CHÊTNIE NAWI¡¯E TAK¡ ZNAJOMO¦Æ.POZDRAWIAM
|
|
|
|
Autor: jaoo
Data: 23-05-07 08:28
by³em dwa lata z kobiet± starsz± ode mnie o lat 9 ja mia³em 19-21 ona 28-30 , by³o fantastycznie , poznali¶my sie w czerwcu a ona w tajemnicy przede mna wysz³a za m±¿ w pa¿dzierniku i powiedzia³a mi o tym dopiero w styczniu lutym , nastêpne prawie pó³tora roku by³o cie¿kie , ale by³o wspaniale , nie mia³em najmnieszych problemów siê z ni± dogadaæ , tylko ja chcia³em czego¶ wiêcej , ona niestety niechcia³ odej¶æ od mêza , a twierdzi³a ze mnie kocha , có¿ , ten kto kocha mocniej zawsze cierpi bardziej
|
|
|
|
Autor: Marcinkrr
Data: 24-05-07 17:05
By³em kiedy¶ w takim zwiazku (by³a starsza o 7 lat) przez 2 lata i naprawdê nie chodzi tylko o sex. Teraz te¿ wola³bym spotkac starsza od siebie...
|
|
|
|
Autor: dancho
Data: 30-05-07 17:31
hej mam na imie Daniel i mam 23 lata szukam kobiety starszej-dojrzalej takiej ktora wie czego mozna chciec (wziac) od mlodego "chlopaka" mieszkam w ¦widnicy woj.dolnoslaskie.pasuje od 26 do nawet 50 lat.
ps.kocham was dojrza³e kobietki i caluje w te piekne miejsca :) ¶niê o was po nocach.
pozdrawiam Daniel
|
|
|
|
Autor: dancho
Data: 30-05-07 17:46
wdówka krêcisz mnie nawet muszê ci to przyznaæ :)napisz moze cos wiecej o sobie.skad jestes i co lubisz?jaki rodzaj sexu preferujesz ?
ps.z chêci± bym siê zajo³ twoim ³onkiem :)
mile widziane wszystkie dojrza³e kobiety/nie wstyccie sie piszcie ¶mia³o czekam na odpis :)
|
|
|
|
Autor: zarczi
Data: 19-06-07 22:37
Spotkam sie z dojrzala kobieta, lubiaca mlodszych facetow. Katowice, chorzów zapraszam gg:5916142
|
|
|
|
Autor: mily_24latek
Data: 20-06-07 00:30
od nastepnego tygodnia przez jakis czas bede w Darlowie. Chetnie poprzytulalbym jakas mila starsza ode mnie kobietke wieczorami gdzies na plazy. Jesli Ty tez miala bys na to ochote odezwij sie prosze. Moze byc naprawde milo
pozdrawiam
gg:4695164 ewentualnie jakisktosik malpeczka poczta kropka fm
|
|
|
|
Autor: Annaa44
Data: 22-06-07 15:02
mlodyfircyk napisa³(a):
> co myslicie o takich zwi±zkach m³odego faceta i starszej
> kobietki ró¿nica wieku oko³o 10-15 lat??
>
Mo¿e i ekscytuj±ce ale statystycznie rzecz bior±c to raczej krótki ¿ywot takiego zwi±zku.
|
|
|
|
Autor: maly85
Data: 04-07-07 08:31
witam jestem mlodym chlopakiem ktory chetnie wypiesci starsza kobiete bez zobowiazan z krakowa i okolic chetnie dojade czekam na odpowiedz nr gg 48 28 411 pozdrowiaka :)
|
|
|
|
Autor: maniekopole
Data: 06-07-07 17:21
Nie macie razji ja mam kobiete z Wroc³awia 35 lat ja mam 22 lata jestesmy szcze¶liwi kochmy sie mieszkamy razem chcemy mieæ dziecko wspólne i jeste¶my szcze¶liwi a to chyba PODSTAWA
|
|
|
|
Autor: Przystojniak_18
Data: 21-07-07 01:05
Ja mam 18 lat i sie kocha³em z 35 letni± kobiet± ...i uwazam to za normalne je¿eli ona chia³a to czemu nie i jej by³o dobrze i mi by³o jeszcze lepiej:) I nie obrazi³ bym sie gdyby znalaz³a sie jeszcze jedna taka lub wiecej:)
|
|
|
|
Autor: malutki82
Data: 28-07-07 10:18
tyle sie napisalem i niema zadnej chetnej kobietki nas sex zrobie wszystko czego zapragniesz gg 4828411, mail maly85-******* caluski
|
|
|
|
Autor: Markcox
Data: 01-08-07 10:46
Ja równie¿ uwielbiam i doceniam piêkno dojrza³ych kobiet, które wiedz±, czego chc± od ¿ycia.
Mo¿e daltego ¿e wiêkszo¶æ moich partnerek by³a znacznie ode mnie starsza :) nawet mój pierwszy raz, mia³em z kobiet± strasz± ode mnie 10 lat (w zasadzie to zosta³em niemal ¿e zgwa³cony:)
¯y³em pó¼niej w sta³ym zwi±zku z kobiet± starsz± o lat 12-prze¿y³em z ni± piêkne chwile :] niestety, zapomnia³a mi powiedzieæ, ¿e jest mê¿atk±, a dowiedzia³em siê o tym zupe³nie przez przypadek. To niestety przekresli³o nasz zwi±zek... Ale sentyment w dalszym ci±gu pozostaje.
Do tej pory strasznie mnie krêc± starsze ode mnie kobiety i nie ukrywam, ¿e bardzo chêtnie pozna³bym jedn± do niezobowi±zuj±cych spotkañ :)))
Ja 24 lata Warszawa czekam na maila ;)
I pozdrawiam wszystkie Polki-najpiêkniejsze kobiety st±paj±ce po tej ziemi :]
Muuaa:*
|
|
|
|
Autor: adacho76
Data: 21-08-07 15:50
Witam :)
Mam 30 lat, jestem zadbanym, dyskretnym i niezale¿nym mê¿czyzn±. Je¶li w¶ród Was jest dojrza³a (nawet bardzo) kobieta, samotna lub nie, spragniona ciep³a i pieszczot m³odszego mê¿czyzny - odezwij siê. Chcia³bym spe³niæ Twoje marzenia i potrzeby, a przy okazji swoje o starszej, dojrza³ej kobiecie. Pozdrawiam z Krakowa :)
|
|
|
|
Autor: ja22
Data: 18-09-07 19:44
Hej niunka skad jestes lubisz mlodych ogierow jak ci na imie ile masz latek ????odezwij sie moze cos bedzie ...:):D
|
|
|
|
Autor: bootslover
Data: 27-10-07 22:57
Ja bylem w takim zwiazku byla starsza o 14 lat na poczatku chodzilo o sex ale puzniej bylo cos wiecej bylo super ale razem doszlismy do wniosku ze trzeba sie rozstac bo to rozsondniejsze no ale z checia bym to powtorzyl :)
|
|
|
|
Autor: Obiektywny
Data: 29-10-07 06:52
Zazwyczaj w takich zwi±zkach chodzi o sex ale zaznaczam ZAZWYCZAJ nie znaczy zawsze;)
Sam jestem m³ody i szczerze powiedziawszy chêtnie bym spróbowa³ takiego "kontaktu" ze starsza kobiet±,dla mnie chyba najwiêkszym plusem tego jest do¶wiadczenie kobiety(nie tylko seksualne ) ale takie ogólne o ¿yciu.
Tak wiec pozdrawiam wszystkie starsze kobiety;)
|
|
|
|
Autor: Pajdokan
Data: 29-10-07 13:52
ja bardzo chetnie bym sie z toba spotkaB mam 20 lat jestem z okolic Lodzi jak cos daj znac na gadu 4207109
|
|
|
|
Autor: robert-bi-22
Data: 12-11-07 20:03
jestem szczerze zainteresowany Tob± zrobie wszystko co w mojej mocy by¶ by³a jak najblizej momentu który zapamietasz na ca³e zycie absolutne apogeum rozkoszy
|
|
|
|
Autor: dre123
Data: 04-12-07 16:15
Cze¶æ, nie wiem czy ta wiadomo¶æ pojawi siê na ogólnym forum, czy trafi bezpo¶rednio do odbiorcy, dlatego niewiele napisze. Jestem zainteresowany dojrza³a kobiet±, je¶li ta propozycja jest aktualna to napisz prosze do mnie na maila.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: mlodziakk
Data: 29-12-07 21:17
Witam
Mam na imiê Dawid. Swoje og³oszenie kieruje do doj¿a³ych pañ w wieku do 40 lat. Chêtnie zespokoje twoje najskrytsze fantazje erotyczne. Mo¿ecie liczyæ na dyskrecje i higienê! Bêdê siê kierowa³ twoimi potrzebami a w mniejszym stopniu swoimi. Gwarantuje, ¿e gdy raz mnie zakosztujesz zawsze bêdziesz chcia³a abym do Ciebie powróci³. Chcê siê nauczyæ od Ciebie wielu rzeczy, ale mam nadziejê, ze ja Ciebie czego¶ nauczê. Jestem m³ody, wysportowany, opalony, inetligentny. Chcê poznaæ doj¿a³± kobiete, która wie czego chce najlepiej z okolic Wroc³awia. Chêtnie do Ciebie dojade na terenie dolnego sl±ska! Mój numer gg 6742487. Pozdrawiam was moje Drogie Panie!
|
|
|
|
Autor: kam333
Data: 19-01-08 13:16
Witam drogie pania:) Poszukuje starszej kobiety od siebe (ja mam 18) nie tylko do sex-u, najlepiej z Warszawy albo £odzi. Mimo mojego m³odego wieku naprawde umiem porozmawiaæ na wszystkie tematy. Jestem bardzo otwarty na nowe znajomo¶ci.
Moje GG: 390906
|
|
|
|
Autor: kovi32
Data: 20-02-08 23:00
Witam Jestem przystojnym normalnym , mi³ym 32-letnim facetem szukaj±cym dojrza³ej kobiety. Najchêtniej z £odzi choæ nie jest to ograniczniem, Poci±gaj± mnie bardzo dojrza³e kobiety. Czekam na zainteresowane panie pod adresem (kovi ma³apa gery . pl)
W odpowiedzi prze¶lê zdjêcie
Pozdrawiam, Marcin
|
|
|
|
Autor: gekon26
Data: 23-02-08 02:06
Witam Wdowka46
Ja mialbym z pewnoscia ochote na ciebie :) Jesli chcesz mozemy porozmawiac. Bardzo chetnie. Moj e-mail *******
|
|
|
|
Autor: boskifacet
Data: 15-04-08 23:40
Adam 23 lata. Przystojny, zadbany, dobrze opalony i dobrze zbudowany, poznam starsza zadbana kobiete, jak jestes zainteresowana to zadzwon 511932677 pozdrawiam:)
|
|
|
|
Autor: saasha69
Data: 18-04-08 09:29
Ech, jak zwykle wszyscy spamuj±:P Ja uwa¿am, ¿e taka przygoda to nic z³ego:) Na d³u¿sz± metê sobie tego nie wyobra¿am.. Ale je¶li chodzi o jak±¶ przygodê i seks to czemu by nie?:)
|
|
|
|
Autor: kempatchi
Data: 31-05-08 14:29
Jestem przystojnym i dobrze zbudowanym 21 latkiem . Szukam dojrza³ej kobiety , która poka¿e mi co to jest prawdziwa rozkosz .
Jestem z poznania ,Moje gg - 395528
|
|
|
|
Autor: danny0c3an
Data: 12-04-09 03:09
jestem bardzo m³odym ch³opkiem z kielc i spotkam siê z ka¿d± pani± w konkretnym celu ;> czekam na Was na gg:990097
|
|
|
|
Autor: starobroda
Data: 27-04-09 01:27
przystojny 26lat z naprawde poteznymi rozmiarami napalony na rzniecie ze starszymi kobietami naprawde warto sie skusic moj num 783515537 daniel
|
|
|
|
Autor: PayBack88
Data: 28-04-09 20:13
Jestem 21 letnim bardzo dobrze zbudowanym studentem z Wroc³awia i chetnie poznam dojrza³a kobietê. Mam swoj lokum. Nie wstydz sie!! nie interesuje mnie sponsoring!!mile widzane zdjecia. *******
|
|
|
|
Autor: spragniony1111
Data: 13-06-09 20:16
witam szukam starszej kobiety zadbanej ktora nudzi sie w zyciu i brak jej sexu tak jak mnie ,mam 34 lata i moja zona nie lubi sexu a ja potrzebuje go bardzo duzo ,wiec jesli jest taka pani .ktora chce pofiglowac bez zobowiazan,jestem otwarty
|
|
|
|
Autor: zefirek13
Data: 04-07-09 07:35
witam dojrzale panie te zgrabne jak i te pulchniutkie ktore maja ochote na spotkanie i male co nieco z 31 latkiem. to prosze o kontakt 723802424
|
|
|
|
Autor: maniusd
Data: 28-11-09 19:49
Witam je¶li jest jaka¶ Pani z okolic O¶wiêcimia lub Chrzanowa zapraszam zawsze mo¿na porozmawiaæ mój adres *******
|
|
|
|
 |