Og³oszenia towarzyskieOg³oszenia towarzyskie
Andzelika z Bielska Bia³ej || Poznam kulturalnego Pana do namiêtnej przyja¼ni || Super sex brunetka || Mloda kobieta szuka sponsora. || para szuka pana bi || Nie zmanierowana... || para pozna pani± || prosze o konkretne propozycje || superparka || Monika w ci±¿y || szukam kobiety do wspólnych zabaw || szukam chojnego pana:) || Konkretne propozycje...czekamy i zapraszamy || :-)))))))))))))))) || Exclusive Kasia || szatynka-Trójmiasto || Nie¶mia³a kuleczka || szukam na dobre i z³e. || witam serdecznie || SEXI IWONA  || szukam przygody wraz ze swoim mêzem:) || Para szuka pani || Szukam przyjaciela || figlarna pieszczoszka || magda29 Radom || seksowna brunetka || Mi³a dziewczyna pozna kulturalnego pana. || Samotna || poznam Pani± || Szukam przyjació³ki || Dla prawdziwego mê¿czyzny || para szuka pani bi || zapraszamy do poznania || para szuka dziewczyny || czekam na Ciebie || SPOTKANIA SPONSOROWANE || Para szuka pary || Szukmaj fajnej Kobietki || szukamy pani bi lub pary || Szukam ostrego Pana / BDSM || 

DODAJ DO ULUBIONYCH | STRONA STARTOWA |

Witamy w dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników. Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad » ZASADY » STRONA G£ÓWNA FORUM

Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejd¼ do w±tku  |  Szukaj  |     Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

puszyste kobiety..
Autor: Rosemelia 
Data:   02-10-07 14:14

witam, jak widze ten temat nie zostal jeszcze poruszony.. przynajmniej tutaj;)Wielu mezczyzn w skrytosci marzy o puszystej kobiecie w lozku... wlasnie wylacznie w lozku...
Jak to jest ze za stale partnerki biora sobie szczuple, a tu na necie szukaja tylko seksu... to zaklamanie mnie denerwuje... To jest nibwale ze mezczyzni nie maj sie odwagi przyznac co ich naprawde kreci... a z drugiej strony to ja wylacznie nie chce byc traktowana jako cialo..
Jestem puszysta zadbana kobieta, przy tym inteligentna, zaradna z osagnietym sukcesem zawodowym.., ale jakze duzo mezczyzn do mnie pisze... wylacznie w celu seksu, seks ok ale dopkaldnie czlowiek siebie samkuje i fizycznie i psychicznie jak sie ze soba oswoji, pozna, nawiarze wiez... to dopiero ma wymiar... Ja jakos nie moge tego zrozumiec....Tchorzostwo, brak odwagi, czy tylko malosc mezczyzn nie potrafiacych tak naprawde powiedziec ze lubia puszyste kobiety i pokazac sie znia w srod znajomych i najblizszych...?

Odpowiedz na tê wiadomo¶æ

Re: puszyste kobiety..
Autor: NapalonyKrk 
Data:   05-10-07 00:41

Ja tam lubiê puszyste kobiety i ¿adnych przeciw wskazañ do nich nie mam :) sam mam kobietê przy ko¶ci i sie z tym nie kryje ze takie mi sie podobaj± :) owszem nie jako¶ bardzo puszyste hehe :) a dlaczego faceci sie z tym kryj± i o tym nie mówi± to raczej proste i zrozumiale brak akceptacji innych osób wiem jak to by³o ponad 4 lata mi na non stopie koledzy i znajomi dogryzali ze lubiê kobiety przy ko¶ci i sie zemnie nabijali do tego czasu tak jest oczywi¶cie w nie a¿ tak wielkim stopniu ale prawdê mówi±c chyba nigdy nie zamieniê kobiety przy ko¶ci na kobietê szczup³a jakby nie by³o to choæby nawet tulenie o wiele wiêksze i lepsze odczucia mi daje :) A dlaczego faceci na internecie takich kobiet do sex-u szukaj± nie wiem mo¿e chc± sie z takimi kobietami pokochaæ a nie maja odwagi z nimi byæ ale ogólnie faceci lubi± sex tak jak i kobiety i niema co k³amaæ :P Co to za cz³owiek który próbowa³ i nie lubi ??

Autor: 22monia 
Data:   06-10-07 14:05

moze sie spotkamy mam ochote na seks

Autor: NapalonyKrk 
Data:   08-10-07 21:58

Je¿eli to domnie to raczej ma³o prawdo podobne bo ja jestem z Krakowa a nie z Warszawy.

Pozdrawiam :)

Autor: Pajdokan 
Data:   29-10-07 14:17

ja lubie puszyste i starsze kobiety mam 20 lat moje gg to 4207190 piszcie nawet jak niejestem dostepny odpisze napewno pozdrawiam drogie panie

Autor: Foto_G7 
Data:   30-10-07 23:34

Poszukujemy dziewczyny, kobiety, modelki i fotomodelki do sesji zdjêciowych. Wymagania: biust minimum miseczka E. Je¶li ró¿nica miêdzy obwodem w biu¶cie i pod biustem jest minimum 25 cm koniecznie skontaktuj siê z nami: wy¶lij e-maila. Nie przejmuj siê je¶li Twoja figura nie jest idealna. Nam zale¿y na du¿ym biu¶cie,a kobiety z du¿ym biustem z regu³y nie maja figury anorektycznych modelek z ekranu TV czy wybiegu. Skontaktuj siê z nami, przecie¿ nic nie ryzykujesz! Oferujemy korzystne warunki wspó³pracy. Jeste¶my z £odzi, ale je¶li bêdzie potrzeba przyjedziemy do Twojego miasta na sesje.Mo¿esz przyjsc z mezem,ch³opakiem,kole¿anka!

awiak2poczta.fm

Autor: 1tom 
Data:   08-11-07 15:17

cze¶æ zapraszam puszyste Panie na sex i nie tylko
wiek nieistotny
piszcie: *******

Autor: dima01 
Data:   09-11-07 14:54

czest jak siê masz mam naimie dima dawaj spotkamy

Data:   09-11-07 14:57

czest jak siê masz ,,22monia,, mam naimie dima dawaj spotkamy

Autor: pangda 
Data:   10-11-07 01:04

Pozdrawiam i czekam na emila...

Data:   12-11-07 12:52

chest pisz na email *******

Autor: brioni 
Data:   28-11-07 02:35

Witam Rosemelio...
w³a¶nie odkry³em ten portal i przy okazji twój temat. Jako mê¿czyzna i mo¿e starej daty... :) d¿entelmen /mam 39 lat/ chcia³bym napisaæ dwa s³owa. Masz racjê po troszê(a mo¿e i wiêcej), ¿e wielu mê¿czyzn marzy o SEKSIE puszyst±? kobiet± ale wstydzi siê do tego przyznaæ. Znam to z ¿ycia aczkolwie nie do koñca- czê¶æ znajomych nie wyobra¿a sobie takiego seksu/autentycznie/ a czê¶æ przyzna³a mi siê po jakim¶ czasie/po kilku latach :)/ Wiêc tu masz racjê. A rozmawiali o tym ze mn± dlatego, ¿e osobi¶cie nie mia³em nigdy takich /ani innych/ zachamowañ i zawsze mówi³em, ¿e kobieta powinna mieæ raczej wiêcej ni¿ mniej/przepraszam za kolokwializm/. I rzeczywi¶cie w m³odo¶ci spotyka³em siê czêsto z lekk± ironia pod moim adresem co nie wp³ynê³o akurat w ¿aden sposób na moje preferencje, By³em w zwi±zku z dziewczyn±... bardzo korpulentn±???/brak mi s³ów/ i nasz zwi±zek rozpad³ siê po 6 latach z zupe³nie innych powodów. Teraz mam 39 lat i nic siê nie zmieni³o. Czyli jak wszêdzie s± konformi¶ci i nie... Pozdrawiam i czekam na odpowied¼

Autor: Daniel20bb 
Data:   07-01-08 23:00

siemanko buzka

Autor: krzysiek44 
Data:   14-01-08 13:24

nie sadze tak sam mam zone puszysta i jest bardzo fajna nie narzekam i nie wstydzes ie z nia pokazac.jest bardzo fajna.myse ze trafiasz na jakis nie dojrzalych facetow.

Autor: Basia40 
Data:   16-01-08 18:19

Fajnie by bylo aby wiecej facetow tak uwaza³o jak Ty Pozdrawiam Basia

Autor: basienka39 
Data:   18-01-08 11:43

witam serdecznie odpowiadam na wasze og³oszenie bylabym za interesowana wasz± ofert± czy to jest jeszcze aktualne prosze o od powiedz . spelñiam wasze oczekiwania . pozdrawiam.

Autor: catspara 
Data:   18-01-08 16:49

Jestem zainteresowana ogloszeniem.Bardzo prosze o kontakt na ten mail.Moja roznica miedzy obwodem w biuscie a pod nim to 30.Czy sa wymagane kryteria wiekowe?Wzrost?Foto_G7 napisa³(a):

> Poszukujemy dziewczyny, kobiety, modelki i fotomodelki do sesji
> zdjêciowych. Wymagania: biust minimum miseczka E. Je¶li ró¿nica
> miêdzy obwodem w biu¶cie i pod biustem jest minimum 25 cm
> koniecznie skontaktuj siê z nami: wy¶lij e-maila. Nie przejmuj
> siê je¶li Twoja figura nie jest idealna. Nam zale¿y na du¿ym
> biu¶cie,a kobiety z du¿ym biustem z regu³y nie maja figury
> anorektycznych modelek z ekranu TV czy wybiegu. Skontaktuj siê
> z nami, przecie¿ nic nie ryzykujesz! Oferujemy korzystne
> warunki wspó³pracy. Jeste¶my z £odzi, ale je¶li bêdzie potrzeba
> przyjedziemy do Twojego miasta na sesje.Mo¿esz przyjsc z
> mezem,ch³opakiem,kole¿anka!
>
> awiak2poczta.fm

Autor: piter320 
Data:   01-02-08 20:04

basienka39 napisa³(a):

> witam serdecznie odpowiadam na wasze og³oszenie bylabym za
> interesowana wasz± ofert± czy to jest jeszcze aktualne prosze
> o od powiedz . spelñiam wasze oczekiwania . pozdrawiam.
witaj chetnie bym cie chcial piesciccale twe piekne cialko tez uwielbiam pouszyste mieszkam w krakowie prosze odpisz chetnie sie spotkam

Autor: subdark 
Data:   02-02-08 21:49

Chetnie poznam jakas puszysta gg6557553

Autor: PuszystaKicia30 
Data:   03-02-08 08:12

No tak...
My puszyste mamy te ogniste temperamenciki i ciagly g³ód seksu - za to nas tak kochacie!

Autor: subdark 
Data:   03-02-08 09:44

Ja mysle ze kochamy was panie za m.in. wasze roskoszne i to mile cialo ktore daje tyle przyjemnosci. Co sie ma nijak do sexu z szczupla kobieta.

Autor: kam333 
Data:   12-02-08 17:43

Witam! Je¶li jeste¶ spragniona m³odego mêskiego towarzystwa, rozmowy, dotyku, ciep³a - czekam na ciebie...wystarczy tylko napisaæ... Mam 18 lat i jestem z Warszawy. Nie posiadam lokalu, ale zawsze moge przyjechaæ do Ciebie :) Chêtnie na d³u¿ej......

lub
gg: 390906

P.S. (Mego równie¿ spotkaæ siê w £ódzi)

Autor: capo-marek 
Data:   19-02-08 23:21

Mam ochotê na puszyst±, a nawet bardzo puszyst± kobietkê z Poznania lub okolic, je¿eli jestes zainteresowana na niesamowit± noc we dwoje skontaktuj siê ze mn±: gg 11795925, mail capoeritas24 malpatlenpl
pozdrawiam i czekam, Marek

Autor: BrunoGiamatti 
Data:   04-03-08 18:04

hmm puszyste kobiety maj± s wobie pewien czar... ciep³o.. co¶ czego siê pragnie. Czego ja pragnê. Wiêc je¶li jest jaka¶ ¶liczna kobietka z Warszawy chêtna na spotkanie to bardzo chêtnie oddam jej sie w zupe³no¶ci. Mam 20 latek ;)

Autor: radek1988 
Data:   14-04-08 11:49

dobra ja sie pisze-jak cos to moj tel 722060864

Autor: cawalier36 
Data:   23-04-08 22:34

Witam! bardzo lubie puszyste piekne cialka,
jesli sa takie slicznotki w lublinie lub bialej podlaskiej to piszcie.
chetnie spotkam sie z dziewica, za pioerwszy raz dobrze zaplace. jestem dyskretny i mily. meil:*******.pl
caluski

Autor: arcol 
Data:   01-05-08 13:12

Czesc jestem tu nowy ale bardzo lubie puszyste cialka sex z takimi kobietami jest wspanialy cos pieknego jesli jest jakas kobieta z lodzi ktora pragnie sexu tak jak ja to smialo piszcie wiek nie gra roli czekam zeby was zaspokoic moje kochane

Autor: misiata24 
Data:   30-06-08 01:08

a za kolejny raz?

Data:   30-06-08 01:22

to ja te¿ siê odzywam :D

Data:   30-06-08 01:36

chêtnie poznam pana z Lublina na sta³y uk³ad$ vilandra280 malpa kropka pl

Autor: emila76 
Data:   28-09-09 08:16

Chcia³abym zostaæ tak± fotomodelk± mój biust to 85d

Autor: wito_73 
Data:   09-10-09 09:03

hej basia ja tez jestem milosnikiem puszystych kobiet naprawde nie rozumiem innych facetow

Autor: noname11 
Data:   15-10-09 15:20

witam,

w temacie gustu sie nei dyskotuje,

www.noname11.sympatia.onet.pl

dopisuje sie do slow uzannia takim ksztaltow bedac singiel....

pozdrawiam znad morza

hei

Z.

Data:   15-10-09 15:26

hei

a moze jestes singiel ??

www.noname11.sympatia.onet.pl

pozdrawiam Cie hei

Z.

Data:   15-10-09 15:28

tomhei et wp kropka pl

Autor: fan1 
Data:   10-01-10 00:12

Hej,ja te¿ uwielbiam puszyste kobiety,szukam takiej z okolic Gniezna,gg 1746228.Piszcie:)

Autor: jmice 
Data:   10-03-10 20:40

Puszyste mniam poszukuje do mi³ego uk³adu POZNAÑ
JMICE MA£PA.interia.pl

Spis dzia³ów  |  Wy¶wietlaj drzewo   Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

Twój Nick:
 Adres e-mail:
 Temat: