|
|
|
Witamy w
dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników.
Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i
szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest
zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad »
»
|
Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
|
Autor: sagucha
Data: 21-10-07 16:32
szukam tutaj kogos nie tylko do seksu ale do normalnej przyjazni studjuje zaocznie w warszawie:) i chchialabym spedzac z kims mile wekendy. mam 180cm i byloby milo gdyby odezwal sie ktos duuuzo wyzszy ode mnie.
pozdrawiam
|
|
Odpowiedz na tê wiadomo¶æ
|
|
Autor: robwagi1
Data: 24-10-07 01:44
hej.poszukiwana kobieta 25-31l,szczup³a,z poczuciem humoru,która równierz jest po nieudanym zwi±zku,a która pragnie byæ kochana,poprostu komu¶ potrzebna.
|
|
|
|
Autor: cyngiel
Data: 17-12-07 12:27
no ladnie...szkoda ze ja mieszkam taki kawal od Wawy:( ale pozdrawiam serdecznie i muskam caluskiem:)
|
|
|
|
Autor: panlubicz
Data: 30-12-07 03:55
Witajcie:)
Szukam kobiety(najlepiej szczup³ej) do mi³o¶ci,kobiety która uwielbia robiæ loda z po³ykiem,kobiety na któr± bêdê móg³ sie spu¶ciæ-na twarz....mogê przysponsorowaæ;)
Pozr...piszcie moje panie:)
|
|
|
|
Autor: czarrny777
Data: 19-01-08 02:14
cze¶æ! ja w odró¿nieniu od Ciebie pracujê w wawie jednak tak jak tobie doskwiera mi samotno¶æ.mam w sobie wiele czu³¶ci ktur± chcia³bym komu¶ przekazaæ.
|
|
|
|
Autor: kam333
Data: 19-01-08 13:05
Witam:) Poszukuje kobiety do mi³ych spotkañ z warszawy lub ³odzi, umiem pogadaæ o wszystkim mimo mojego m³odego wieku.....
Napisz: GG 390906.
|
|
|
|
Autor: mlodyex
Data: 27-01-08 15:20
Hej ..:)drogie panie..szukam kobiety w wieku 25-35...czyli starszej ode mnie ..bo chcialbym sie wiele nauczyc...:)prosze o kontakt..pozdrawiam ..cia³..:)
|
|
|
|
Autor: endriu21cm
Data: 31-01-08 18:22
sex jest to co lubie ale mozna sie przeciez poznac blizej.
jak sa jakies dzieczyny ze swietokrzyskiego zapraszam
moje gg dla ulatwienia 6991440
|
|
|
|
Autor: Amadeusz2930
Data: 12-02-08 12:57
"Mê¿czyzna bez kobiety jest jak parowóz bez pary".. Szukam chêtne kobiety na mi³e romantyczne spotkanie..a potem mo¿e co¶ wiêcej.. Ja 30 lat 188 cm wzrostu,szczup³y.. Opolskie,dolno¶l±skie,¶l±skie (niekoniecznie). Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: kam333
Data: 12-02-08 17:43
Witam! Je¶li jeste¶ spragniona m³odego mêskiego towarzystwa, rozmowy, dotyku, ciep³a - czekam na ciebie...wystarczy tylko napisaæ... Mam 18 lat i jestem z Warszawy. Nie posiadam lokalu, ale zawsze moge przyjechaæ do Ciebie :) Chêtnie na d³u¿ej......
lub
gg: 390906
P.S. (Mego równie¿ spotkaæ siê w £ódzi)
|
|
|
|
Autor: pedros9
Data: 16-02-08 09:01
Witam! Je¶li jeste¶ spragniona m³odego mêskiego towarzystwa, rozmowy, dotyku, ciep³a - czekam na ciebie...wystarczy tylko napisaæ...
3079182
Pozdrawiam:)))
|
|
|
|
Autor: coco44
Data: 16-03-08 17:29
cze¶æ
Mam podobn± do Twojej potrzebê poznania Przyjació³ki i Kochanki
Je¶li masz chêæ i jeste¶ z W-wy napisz do mnie
|
|
|
|
Autor: Flirtoholic
Data: 26-11-09 20:15
hellenBIcmok zaintrygowa³a¶ mnie, a ty jakby¶ mnie pozna³a accidentely gdzie¶ "na mie¶cie" -bed±c z klas± babk± po kilku randkach da³a bez pytañ ostro wydymaæ na wygodnym materacyku tak ¿eby¶ wypiêta do mnie ty³em mog³a trwaæ bez koñca a ja twoje oczka penetrowa³ na zmiane dlugo dlugo tak..... :D ODEZWIJ SIE jaKrakow
|
|
|
|
 |