Og³oszenia towarzyskieOg³oszenia towarzyskie
Andzelika z Bielska Bia³ej || Poznam kulturalnego Pana do namiêtnej przyja¼ni || Super sex brunetka || Mloda kobieta szuka sponsora. || para szuka pana bi || Nie zmanierowana... || para pozna pani± || prosze o konkretne propozycje || superparka || Monika w ci±¿y || szukam kobiety do wspólnych zabaw || szukam chojnego pana:) || Konkretne propozycje...czekamy i zapraszamy || :-)))))))))))))))) || Exclusive Kasia || szatynka-Trójmiasto || Nie¶mia³a kuleczka || szukam na dobre i z³e. || witam serdecznie || SEXI IWONA  || szukam przygody wraz ze swoim mêzem:) || Para szuka pani || Szukam przyjaciela || figlarna pieszczoszka || magda29 Radom || seksowna brunetka || Mi³a dziewczyna pozna kulturalnego pana. || Samotna || poznam Pani± || Szukam przyjació³ki || Dla prawdziwego mê¿czyzny || para szuka pani bi || zapraszamy do poznania || para szuka dziewczyny || czekam na Ciebie || SPOTKANIA SPONSOROWANE || Para szuka pary || Szukmaj fajnej Kobietki || szukamy pani bi lub pary || Szukam ostrego Pana / BDSM || 

DODAJ DO ULUBIONYCH | STRONA STARTOWA |

Witamy w dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników. Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad » ZASADY » STRONA G£ÓWNA FORUM

Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejd¼ do w±tku  |  Szukaj  |     Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

seks+przyjazn
Autor: sagucha 
Data:   21-10-07 16:32

szukam tutaj kogos nie tylko do seksu ale do normalnej przyjazni studjuje zaocznie w warszawie:) i chchialabym spedzac z kims mile wekendy. mam 180cm i byloby milo gdyby odezwal sie ktos duuuzo wyzszy ode mnie.
pozdrawiam

Odpowiedz na tê wiadomo¶æ

Re: seks+przyjazn
Autor: robwagi1 
Data:   24-10-07 01:44

hej.poszukiwana kobieta 25-31l,szczup³a,z poczuciem humoru,która równierz jest po nieudanym zwi±zku,a która pragnie byæ kochana,poprostu komu¶ potrzebna.

Autor: tams 
Data:   29-10-07 13:45

sex

Autor: kit1986 
Data:   19-11-07 14:24

jak chcesz jestem chêtny

Autor: basi 
Data:   23-11-07 20:53

poszukiwana kobieta

Autor: Rash77 
Data:   08-12-07 01:15

188cm, mo¿e byæ?hm?

Autor: cyngiel 
Data:   17-12-07 12:27

no ladnie...szkoda ze ja mieszkam taki kawal od Wawy:( ale pozdrawiam serdecznie i muskam caluskiem:)

Autor: panlubicz 
Data:   30-12-07 03:55

Witajcie:)
Szukam kobiety(najlepiej szczup³ej) do mi³o¶ci,kobiety która uwielbia robiæ loda z po³ykiem,kobiety na któr± bêdê móg³ sie spu¶ciæ-na twarz....mogê przysponsorowaæ;)
Pozr...piszcie moje panie:)

Autor: sexkikusia 
Data:   31-12-07 13:53

wole sex

Autor: MuzykWawa 
Data:   06-01-08 00:11

Bardzo mnie interesuje taki uk³ad wiec jesli jest chetna kobietka z wawy....Zapraszam gor±co

Autor: Derwisz69 
Data:   06-01-08 19:50

Ja tez lubie sex,moze sie spikniemy

Autor: seba015 
Data:   11-01-08 13:09

szukam dziewczyny 20-30 lat poznan i okolice sex-przyjazn

Autor: czarrny777 
Data:   19-01-08 02:14

cze¶æ! ja w odró¿nieniu od Ciebie pracujê w wawie jednak tak jak tobie doskwiera mi samotno¶æ.mam w sobie wiele czu³¶ci ktur± chcia³bym komu¶ przekazaæ.

Autor: kam333 
Data:   19-01-08 13:05

Witam:) Poszukuje kobiety do mi³ych spotkañ z warszawy lub ³odzi, umiem pogadaæ o wszystkim mimo mojego m³odego wieku.....
Napisz: GG 390906.

Autor: mlodyex 
Data:   27-01-08 15:20

Hej ..:)drogie panie..szukam kobiety w wieku 25-35...czyli starszej ode mnie ..bo chcialbym sie wiele nauczyc...:)prosze o kontakt..pozdrawiam ..cia³..:)

Autor: mlodyex 
Data:   27-01-08 15:22

a to ja zapomnialem dodac numeru kontaktowego gg 6588550...:)

Autor: endriu21cm 
Data:   31-01-08 18:22

sex jest to co lubie ale mozna sie przeciez poznac blizej.
jak sa jakies dzieczyny ze swietokrzyskiego zapraszam
moje gg dla ulatwienia 6991440

Autor: hellenBIcmok 
Data:   07-02-08 00:08

ja chetnie...okol katosów...mam35l......i no i cóz mam pocz±c...uwielbiam TO....bu¿ka wszystkim poszukuj±cym....

Autor: Amadeusz2930 
Data:   12-02-08 12:57

"Mê¿czyzna bez kobiety jest jak parowóz bez pary".. Szukam chêtne kobiety na mi³e romantyczne spotkanie..a potem mo¿e co¶ wiêcej.. Ja 30 lat 188 cm wzrostu,szczup³y.. Opolskie,dolno¶l±skie,¶l±skie (niekoniecznie). Pozdrawiam

Autor: kam333 
Data:   12-02-08 17:43

Witam! Je¶li jeste¶ spragniona m³odego mêskiego towarzystwa, rozmowy, dotyku, ciep³a - czekam na ciebie...wystarczy tylko napisaæ... Mam 18 lat i jestem z Warszawy. Nie posiadam lokalu, ale zawsze moge przyjechaæ do Ciebie :) Chêtnie na d³u¿ej......

lub
gg: 390906

P.S. (Mego równie¿ spotkaæ siê w £ódzi)

Autor: pedros9 
Data:   16-02-08 09:01

Witam! Je¶li jeste¶ spragniona m³odego mêskiego towarzystwa, rozmowy, dotyku, ciep³a - czekam na ciebie...wystarczy tylko napisaæ...
3079182

Pozdrawiam:)))

Autor: marek3511 
Data:   17-02-08 21:59

a moze jest jakas chêtna na sex kobieta 28-40 l z okolic opola?????????

Autor: coco44 
Data:   16-03-08 17:29

cze¶æ

Mam podobn± do Twojej potrzebê poznania Przyjació³ki i Kochanki

Je¶li masz chêæ i jeste¶ z W-wy napisz do mnie

Autor: Szpunt1983 
Data:   19-03-08 14:12

Ja tez wole seks to skad jestes moze to zrobimy

Autor: tower86 
Data:   18-11-08 10:50

500293109 napisz odpiszê wy¶lê fotki :-)

Autor: Flirtoholic 
Data:   26-11-09 20:15

hellenBIcmok zaintrygowa³a¶ mnie, a ty jakby¶ mnie pozna³a accidentely gdzie¶ "na mie¶cie" -bed±c z klas± babk± po kilku randkach da³a bez pytañ ostro wydymaæ na wygodnym materacyku tak ¿eby¶ wypiêta do mnie ty³em mog³a trwaæ bez koñca a ja twoje oczka penetrowa³ na zmiane dlugo dlugo tak..... :D ODEZWIJ SIE jaKrakow

Autor: milosz13 
Data:   11-12-09 10:29

mo¿e jest chêtna kobieta na seks z okolic Koszalina ,chêtnie pani puszysta ,bez zobowi±zañ

Autor: BRET88 
Data:   13-01-10 05:19

HEJ..:*

Spis dzia³ów  |  Wy¶wietlaj drzewo   Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

Twój Nick:
 Adres e-mail:
 Temat:

:: RANDKI :: ZALOGUJ :: DODAJ :: SZUKAJ :: POMOC  :: KONTAKT ::