|
|
|
Witamy w
dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników.
Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i
szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest
zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad »
»
|
Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
|
Autor: DOJRZALA41
Data: 29-06-08 18:27
Co m³ody mê¿czyzna widzi w zbli¿eniach ze starsz±? Czy zdobywanie kobiet du¿o starszych od siebie bardziej podnieca ni¿ zdobywanie rówie¶niczek lub m³odszych?
|
|
Odpowiedz na tê wiadomo¶æ
|
|
Autor: Daamiaan20
Data: 30-06-08 22:54
.."Co m³ody mê¿czyzna widzi w zbli¿eniach ze starsz±? Czy zdobywanie kobiet du¿o starszych od siebie bardziej podnieca ni¿ zdobywanie rówie¶niczek lub m³odszych?.."
je¿eli Twój anons "Dojrza³a" jest nadal aktualny....hm ja w³asnie szukam kogo¶ takiego ...zdjêcia mogê przes³ac - ale muszê znac maila
pozdrawiam
30 lat, £ukasz
|
|
|
|
Autor: rewen
Data: 02-07-08 18:30
Witaj.Szukam kobiety starszej ode mnie bardzo mnie takie podniecaj± wiêc je¿eli jeste¶ zainteresowana mo¿emy poznaæ sie bli¿ej? fotkê mogê wys³aæ na pocztê email je¿eli chcesz zobaczyæ z kim piszesz:) pozdrawiam cieplutko Grzegorz:))
|
|
|
|
Autor: axel26
Data: 03-07-08 19:42
hej nie wiem co powiedziec na pte twe ogloszenie iz bym chcial poznac kobiete iz szukam takiego spotkania bardzo jestem zainteresowany twym ogoszeniem mieszkam we warszawie iz podaje numer tel nie wim czy dobrze lecz warto zaryzygnowac 607374176 czekam ariel
|
|
|
|
Autor: tygrys198324
Data: 04-07-08 10:39
Bylem z m³odszymi o demnie o 4 lata a mam 25 lat ale nie ma to jak kobieta po 30dziesce z tak± kochaæ sie to jednak jest to co lubie,wtedy jestem ja zaspokojony a kobieta juz nie mo¿e doczekaæ sie nastêpnego razu.
|
|
|
|
Autor: nowicjusz666
Data: 18-07-08 16:41
mariusz 19 kazdy z nas sie dobrze reklemuje ale dobrego faceta mozna poznac tylko po tym jak konczy bo krowa dktora uzo ryczy malo mleka daje
|
|
|
|
Autor: Jurekd
Data: 19-07-08 21:36
Jak by³em nastolatkiem to rozdziewiczy³a mnie 44-latka, mê¿atka, 2 córki, dos³ownie pod nosem w³asnego mê¿a - wspomnienie tego romansu podnieca mnie do dzi¶. Potem d³ugo by³y tylko starsze po 40-ce.
|
|
|
|
Autor: Szrek20
Data: 21-07-08 20:25
Ja maj±c 18 lat nabra³em ochoty na seks z kobiet± du¿o starsz± o siebie i znalaz³em og³oszenie kobiety po 60-ce. Spróbowa³em i by³o fantastycznie. Do tej pory lubiê seks ze starsz± kobiet±. Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: rafal_83
Data: 02-08-08 10:07
A mo¿e jest to kompleks, i mê¿czyzna potrzebuje dojrza³ej kobiety ;)
A mo¿e te¿ m³ode kobiety nie s± dla takiego m³odzika dobrymi partnerkami i potrzebuje emocjonalnego "³adu" ?
Ka¿dy kij ma dwa koñce i na ten sam temat mo¿na patrzeæ z wielu stron i do ka¿dej osoby bêdzie pasowaæ inna odpowied¼ na to pytanie co m³ody mê¿czyzna widzi w zbli¿eniach ze starsz±.
bo je¶li mówimy o jednokrotnym seksie i koniec to napewno przygoda i wszystkiego trzeba w ¿yciu spróbowaæ, je¶li jest to d³u¿szy zwiazek to podobno temperamenty siê pokrywaj± i jak kto¶ ju¿ pisa³ w podobnym temacie dojrza³± kobieta jest bardziej zdecydowana i otwarta w ³ó¿ku i nakierowana na dawanie i branie.
M³odsze dziewczyny nie zawsze tak maj±, czêsto siê ucz± i trzeba zdobywaæ zaufanie;) itp itd :)
|
|
|
|
Autor: capo-marek
Data: 18-08-08 16:21
capoeritas 23 ma³pa tlen kropka pl, proszê pisaæ je¿eli jeste¶ nadal zainteresowana. Ja jestem studentem z Poznania, teraz mam wolne i powiem szczerze, ¿e z chêci± z Tob± porozmaiwam i powiem co¶ wiêcej o sobie- nie wykluczam równie¿ spotkania... o ile mieszkasz gdzie¶ w rejonach wielkopolski;)
|
|
|
|
Autor: sofista
Data: 20-08-08 19:44
wiesz wieu ch³opaków ma tyle enrgii ,i stac go na wiecej a sex staje sie wtedy przyjemniejszy,jaka wiesz ze mozesz nim kierowac i spe³niac swoje zachcianki,on nie jest ofiara tylko ma tyle energi do ,PUKANIA
|
|
|
|
Autor: Przyst_brunet
Data: 21-10-08 18:07
Witam, jestem m³odym przystojnym brunetem, umilê swoim towarzystwem wolne chwile Pañ. Mogê przygotowaæ dobr± kolacjê, wspólna k±piel, odprê¿aj±cy masa¿. Zapewniam 100% dyskrecji i higieny. Oczekujê wsparcia finansowego. Warszawa tel.519-682-032.
|
|
|
|
Autor: niuka
Data: 21-10-08 22:39
Ale nie wszystkie "starsze" kobiety s± a¿ tak dojrza³e seksualnie- jak to sobie wiêkszo¶æ m³odszych mê¿czyzn wyobra¿a.....
Fakt- jak ja po¿±dam- to na ca³ego,ale te¿ oczekujê doskona³ych pieszczot - a czy m³odszy partner mo¿e mi takie daæ?
choæ mam s³abo¶æ do nich.... to wolê zbli¿onych wiekiem do mojego.
Powinnam ¿a³owaæ ?
|
|
|
|
Autor: Przyst_brunet
Data: 21-10-08 23:02
My¶lê ¿e mo¿e ale najlepiej spróbowaæ?
Kobiecie te¿ chyba jest przyjemnie jak pie¶ci j± m³ody mê¿czyzna który czêsto mo¿e daæ wiele wiêcej ni¿ starszy.
|
|
|
|
Autor: Mariuszek76
Data: 25-10-08 03:08
Napalili siê jak cholera.Sami gówniarze i fantasty pisz±. Nie wiem ile masz lat,ja 32 i chêtnie Ciê poznam. Mo¿e zacznijmy od tego? Pozdrawiam.
|
|
|
|
Data: 30-10-08 19:37
Czy m³odszy mo¿e wiêcej daæ ? No nie wiem....
Rzadko, oj, rzadko spotyka siê m³odszych - którzy dopieszcz± maksymalnie i widok podnieconej kobiety, dochodz±cej do orgazmu przez pieszczoty mo¿e im daæ tyle satysfakcji co normalny stosunek.
Nie wzbraniam siê,¿e klasyczny stosunek nie sprawia mi przyjemno¶c- a owszem i tak.
Ale dla mnie najwazniejsze jest to - co jest wcze¶niej.
|
|
|
|
Data: 30-10-08 19:42
I jeszcze jedno- zastanawiam siê po co kto¶ pyta na forum o to, co jest w profilu osoby - np. pytanie o wiek.
Czytac nie umie?
Jak jestem zainteresowana dan± osob± - to zagl±dam na dany profil.
I tu znów "ból" - wiêkszo¶æ m³ody mê¿czyzn nie ma za³o¿onego profilu - wiêc jak tu wierzyæ w wypowied¼ takiej osoby?
I tym w³a¶nie ró¿ni± siê m³odzi od mê¿czyzn "w odpowiednim wieku"....
|
|
|
|
Autor: salsa2912
Data: 05-11-08 16:46
wtaycie --jestem tu nowy i chce poznac jak±s fajna kobiete ..... al niewiem jak sie tu poruszac pomózcie ...prosze .dziekuje
|
|
|
|
Autor: Shitien
Data: 10-11-08 07:40
Dla mnie najwa¿niejsza jest gra wstepna musi byæ d³uga namiêtna, móg³b³ym godzinami bawiæ siê cia³kiem partnerki pie¶ciæ jej piersi i bawiæ siê jej muszelk± izaæ ka¿dy centymetr jej cia³ka by wi³a siê z rozkoszy. Tylko ¿e ju¿ takich kobiet siê nie spotyka a ja mam to do siebie ¿e lubie zamêczaæ pieszczotami pozdrawiam
Jak tu siê poruszaæ hmm klikasz na szukaj wpisujesz swoje wymagania i albo kogo¶ znajdziesz albo nie je¿eli wykupi³e¶ vip masz mo¿liwo¶æ na info o numerze komórkowym czy numerze gg. Mo¿esz te¿ za³o¿yæ nowy temat i czekaæ cierpliwie a¿ kto¶ odpowie
Ja nadal czekam na kobiete która umo¿liwi mi to co napisa³em wy¿ej i nie za pieni±dze bo tego nie mozna kupiæ. Pe³n± namietno¶æ trzeba poczuæ w³asnymi cia³ai zatopiæ siê w namiêtno¶ci i nie my¶leæ o niczym innym :)
|
|
|
|
Autor: kun83
Data: 10-11-08 15:18
witam w odpowiedzi na Twoje pytanie powiem jedno dojrzale kobiety to cos wspanialego i nie chodzi tu o sex bo to tylko ukoronowanie wszystkiego chodzi o to ze dojrzala kobieta jest...kobieta w 100%tego slowa znaczeniu jej cialo zapach blysk w oku wiec jesli tylko Masz ochote spotkam sie z Toba o kazdej porze dnia i nocy u mnie lub u Ciebie czekam na kontakt 695541890 ca³uje goraco gdzie tylko Masz ochote...
|
|
|
|
Autor: Shitien
Data: 10-11-08 15:46
Je¿eli macie troche wolnego czasu zapraszam do rozmowy poprzez komunikator i mail a numer telefonu podam po bli¿szym poznaniu. A¿ zaskoczy³o mnie ¿e pojawi³y sie takie odpowiedzi nie s±dzi³em ¿e jeszcze kogo¶ tu znajde:)
3108919 -gg, hao.*******
pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
Autor: sebass87
Data: 11-11-08 14:00
Witam jestem 23 letnim fajnym facecikiem doswiadczonym z dojrzalymi kobietkami:)
Wiec zapraszam mile panie do nawiazania nowej znajomosci. Jestem z okolic Opalenicy czekam na wiadomosc moje gg 9294501
|
|
|
|
Autor: evolution123
Data: 14-11-08 23:33
Witam mam 20 lat jestem z okolic Sieradza woj ³odzkie niedaleko £odzi chetnie poznam do¶wiadczona, starsza kobietê moj nr gg to 2100007 zapraszam serdecznie...
|
|
|
|
Autor: adasko86
Data: 15-11-08 15:11
Witaj.Ja w³a¶nie szukam starszej kobiety ,,,mo¿e akurat ciebie,,,kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza,,,
|
|
|
|
Autor: kamilek90
Data: 29-11-08 15:30
witam bardzo zainteresowala mnie pani oferta ja jestem mlodym 18 letnim chlopakiem i mam slabosc do dojzalych kobiet prosze o kontakt.
|
|
|
|
Autor: asikoa
Data: 15-12-08 16:48
czesc mam 18 lat i bardzo chetnie bym cie zaspokoil tylko musisz napisac i napewno sie godadamy czekam buziaki
|
|
|
|
Autor: iamican
Data: 06-01-09 23:04
Witam
Jestem 23 letnim ch³opakiem i hehe chyba wiem co widz± m³odzi w starszych kobietach :]
DO¦WIADCZENIE, a poza tym jest to cholernie podniecaj±ce :D sam te¿ mam liczne fantazje w których g³ówne skrzypce graj± starsze panie :D
Wiêc je¶li jeste¶ zainteresowana - zapraszam gg 8787841
lub email - *******
|
|
|
|
Autor: onbrzeg
Data: 21-01-09 08:41
Witam wszystkie dojrza³e kobiety. Poszukuje dojrza³ej kobiety, która chcia³aby zaopiekowaæ siê ¶wie¿o upieczonym 18 latkiem chc±cym spróbowaæ czego¶ nowego w ¿yciu. Od dawna chcia³bym spróbowaæ tego z dojrza³± kobiet±, ale jeszcze nie mia³êm okazji... :/ mam nadziejê, ¿e tutaj s± chêtne damy ?
Uwielbiam zaspokajaæ potrzeby kobiet - podnieca mnie to !!! Czema na meila (odpisze ka¿dej), pa ;*
|
|
|
|
Autor: Gnatu
Data: 30-01-09 18:59
Witam. Nie jestem tu by czarowac nikogo. Szukam kobiety ktora nie jest bierna w lozku!!! Chce pozadnie walic dyskretna kobiete. Moze zostaniemy kochankami Poczujesz rozkosz ktorej szukasz!!! Najpierw bedziesz moim lizaczkiem oralnym ... A jak mi sie juz zaczniesz rozplywac w mych ramionach To postawie Cie na sobie ... I na pewno bedziesz w pionie ... Uwielbiam dlugi namietny i ostry sex ... Czule pieszczoty masaze zabawki ... Podarujmy sobie rozkosz jakiej szukamy!!! Mam sporo sil a checi i ochoty jeszcze wiecej!!!jestem Wolny;]
|
|
|
|
Autor: napalony_tygrys
Data: 31-01-09 02:04
Witam mam 23 lata. Ja co prawda nigdy nie mia³em okazji kochaæ siê ze starsz± kobiet± ale by³ okres w którym by³em zakochany w gor±cej 30. Próbowa³em j± uwie¶æ ale siê nie uda³o. Jednak nie ¿a³ujê tej próby poniewa¿ pewnego dnia obdarowa³a mnie piêknym u¶miechem podniecenia, szkoda tylko ¿e nie zasz³o nic wiêcej miêdzy nami.
Tak czy siak odpowiadaj±c na pytanie dojrza³ej 41 dlaczego m³odsi wol± starsze kobiety to moim zdaniem dlatego ¿e chc± sprawdziæ swoje mo¿liwo¶ci. Uwie¶æ starsz± kobietê to du¿e wyzwanie, a zadowoliæ j± jeszcze wiêksze. Ka¿dy sukces nawet pozorny jak w moim przypadku (bo w koñcu podniecona by³a) umacnia i upewnia we w³asnych mozliwo¶ciach. Cz³owiek sobie my¶li - da³em radê starszej kobiecie to z m³odsz± pujdzie jak z p³atka.
|
|
|
|
Autor: Gnatu
Data: 04-03-09 19:52
Witam. Nie jestem tu by czarowac nikogo. Szukam kobiety ktorej brakuje rozkoszy. Uwielbiam dlugi namietny i ostry sex ... Podarujmy sobie rozkosz jakiej szukamy!!! Mam sporo sil a checi i ochoty jeszcze wiecej!!!
Mam bardzo duze potrzeby i podobnej kobiety szukam!!!Ja 25 lat,szczyply,wolny,posiadam lokum.Zainteresowane panie prosze o kontakt gg 12703433 ******* Zainteresowana?NAPISZ
|
|
|
|
Autor: starobroda
Data: 27-04-09 01:25
witam jestem bardzo przystojny mam 26lat i bardzo pociagaja mnie starsze doswiadczone kobiety oprocz tego moge zapewnic o niesamowitych rozmiarach jakie moge dac ci jako mojej pani do robienia z nim co tylko zapragnie jeste 29cm dlugim sterczacym majacym w obwodzie 25cm wytrzymalym napalencem takze naprawde warto sie skusic moj num to 783515537 daniel nie wachaj sie
|
|
|
|
Autor: CZYS
Data: 04-06-09 14:38
Uwielbiam smak kropelek rosy l¶ni±cych na p³on±cych czerwieni± p³atkach ró¿yczki. Kocham zanurzaæ siê w niej, dotykaj±c czubkiem jêzyka twardniej±cy p±czek. Ka¿de jego mu¶niêcie wywo³uje u¶miech rozkoszy na twarzy kobiety. Przepadam za t± b³og± mink± ...
Szukam kobiet które pragn± oderwaæ siê od codzienno¶ci i oddaæ rozkoszy.
pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: sexonwawa
Data: 04-06-09 16:54
Witaj,
Mam 32 lata, 188 cm wzrostu, 92 kg wagi, 18 cm. Mam wy¿sze wykszta³cenie, cenie sobie wysok± kulturê osobist± w ¿yciu codziennym oraz sporo szaleñstwa w ¿yciu erotycznym. Wyznajê zasadê ¿e lepiej ¿a³owaæ za grzechy ni¿ za stracone okazje. W seksie nie ma dla mnie tabu wiêc jestem idealnym partnerem je¶li chcesz spróbowaæ czego¶ nowego. Gwarantujê 100 % higienê oraz pe³n± dyskrecjê i tego samego oczekujê. Uwielbiam seks, wiêc z mojej strony mo¿esz liczyæ na dobr± zabawê, je¶li masz jakie¶ ciekawe pomys³y, co do spotkania, które chcia³aby¶ zrealizowaæ, czekam na propozycje.
J.
|
|
|
|
Autor: Alexander1988
Data: 14-06-09 02:51
:) Mi³y sympatyczny, z poczuciem humoru... lubi dobr± ksi±¿kê... piêkne kobiety... ciekaw± rozmowê... lubi dotyk... ciep³o... wspólne chwile... szuka przygody a przy okazji chce zarobiæ :) Mo¿e siê byæ do dyspozycji ale nie za darmo ;p... czekam na propozycjê
Pozdrawiam !
|
|
|
|
Autor: milioner99
Data: 17-06-09 09:50
Witam Jestem m³odym, przystojnym, wysokim, dobrze zbudowanym brunetem o piwnych oczach, poszukujê pani która wspar³a by mnie troszkê finansowo wzamian za moje towarzystwo, seks, zrobiê dla Ciebie bardzo du¿o a nawet wiêcej:) Zainteresowane Panie proszê o kontakt mailowy: damian.******* Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
Autor: zefirek13
Data: 08-07-09 07:02
mnie tez podniecaja starsze kobiety,i ciagle szukam okolice poznania.niulka moze sie odezwiesz bede cie piescil godzinami.
|
|
|
|
Autor: IncreibleChulo
Data: 14-07-09 18:10
Szukam dojrzalej kobiety w celu spotkañ o ro¿nym charakterze nie chodzi tylko o seks...od 35 lat w gore....Ja lat 20,zdjêcia na e-mail,w okolicach Warszawy lub w samej warszawie...
|
|
|
|
Autor: zefirek13
Data: 09-08-09 21:51
starsze kobiety sa bardziej doswiadczone.ja maze od zawsze zeby poznac taka kobiete, na dluzsza znajomosc . o mnie mam 31 latbrunet, sredniej budowy(aczkolwiek maly brzuszek) jestem z okolic poznania , jezeli jestes zainteresowana prosze o kontakt 723802424
|
|
|
|
Autor: eroobserwator
Data: 21-08-09 19:40
zapraszam do dodania og³oszenia na http://eroica.pl !
To nowy serwis, który powsta³ z my¶l± o ludziach, którzy chc± opublikowaæ swoje og³oszenie towarzyskie/erotyczne, b±d¼ takie og³oszenia przejrzeæ!
Rejestracja i dodanie og³oszenia za darmo!
|
|
|
|
Autor: franek98
Data: 10-10-09 16:41
Szukam ³adnej dziewczyny/pani z w³asnymi czterema k±tami w wieku 18-40 lat. By spêdzaæ z ni± du¿o czasu. Przygody gwarantowane. Sponsoring ca³kowicie odpada. Chce by kto¶ poczu³ siê przy mnie dobrze, a ja przy niej. Chce daæ ciep³o i rozkosz. W nocy i w dzieñ. Jestem przystojny i inteligentny, dlatego szukam czego¶ nowego. Piszcie na gg 11034162
|
|
|
|
Autor: jane228
Data: 03-02-10 19:21
mysle ze wie czego chce.Ponadto uwazam ze im kobieta dojrzalsz tym bardziej piekniejsza i ciekawa poniewaz ma juz bagaz doswiadczen za soba.Dlatego tez szukam kobiety "starszej"od siebie choc moze to byc trudne.pozdrawiam i sciskam!
|
|
|
|
Autor: aleks81
Data: 02-03-10 18:09
Witam , uwielbiam starsze Kobiety i bardzo chêtnie poznam Takie Panie , lubie francuzk± , oral , anal . Czekam , piszcie
|
|
|
|
 |