|
|
|
Witamy w
dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników.
Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i
szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest
zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad »
»
|
Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
|
Autor: angel20
Data: 08-11-08 17:42
Poszukujê mê¿czyzny minimum 28 lat, opiekuñczego, zadbanego, eleganckiego, szarmanckiego, energicznego, z poczuciem humoru. Który rozbudzi mnie na nowo…
TYLKO POWA¯NE OFERTY
|
|
Odpowiedz na tê wiadomo¶æ
|
|
Autor: CZYS
Data: 04-06-09 14:37
Uwielbiam smak kropelek rosy l¶ni±cych na p³on±cych czerwieni± p³atkach ró¿yczki. Kocham zanurzaæ siê w niej, dotykaj±c czubkiem jêzyka twardniej±cy p±czek. Ka¿de jego mu¶niêcie wywo³uje u¶miech rozkoszy na twarzy kobiety. Przepadam za t± b³og± mink± ...
Szukam kobiet które pragn± oderwaæ siê od codzienno¶ci i oddaæ rozkoszy.
pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: sexonwawa
Data: 04-06-09 16:54
Witaj,
Mam 32 lata, 188 cm wzrostu, 92 kg wagi, 18 cm. Mam wy¿sze wykszta³cenie, cenie sobie wysok± kulturê osobist± w ¿yciu codziennym oraz sporo szaleñstwa w ¿yciu erotycznym. Wyznajê zasadê ¿e lepiej ¿a³owaæ za grzechy ni¿ za stracone okazje. W seksie nie ma dla mnie tabu wiêc jestem idealnym partnerem je¶li chcesz spróbowaæ czego¶ nowego. Gwarantujê 100 % higienê oraz pe³n± dyskrecjê i tego samego oczekujê. Uwielbiam seks, wiêc z mojej strony mo¿esz liczyæ na dobr± zabawê, je¶li masz jakie¶ ciekawe pomys³y, co do spotkania, które chcia³aby¶ zrealizowaæ, czekam na propozycje.
J.
|
|
|
|
Autor: MalinowyJas
Data: 25-10-09 13:57
Wtam !!
Czy mogêê sie zaoferowaæ .. jestem z Wlkp. chêtnie Cie poznam .. sk±d jeste¶ napisz plisek ... mam co trzeba..:D:D... ¿artujê spoko . ok .. mam GG 13350868..Na pewnoo przeczytam .. pozdrówko .. narazek :)
|
|
|
|
Autor: michasia7
Data: 07-02-10 16:36
Witam jestem micha³ mam28l szczup³u, powa¿ny, mi³y z opolskiego jesli ciê zainteresuje to napisz.pozdrawiam
|
|
|
|
 |