|
|
|
Witamy w
dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników.
Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i
szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest
zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad »
»
|
Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
|
Autor: niuka
Data: 10-08-09 00:06
Jak ¶piewa³a pewna znana Pani - "gdzie Ci mê¿czy¼ni wspaniali tacy.... gdzie te ch³opy......."
I ja te¿ siê pytam - gdzie oni s±?????
Szukam kogo¶ kto mnie przytuli, zadowoli itp.... bez zbêdnych zdañ i s³ów - ot, po prostu - za du¿o???
|
|
Odpowiedz na tê wiadomo¶æ
|
|
Data: 20-02-10 01:47
Mi³osz - nie przeszkadza mi- nawet powiem,¿e wolê starszych ciut;)
Tylko czy Tobie nie przeszkadza odleg³o¶æ?????
czekam na maila :)
|
|
|
|
Data: 20-02-10 01:50
Sêk w tym panowie,ze nie odpowiadam na maile typu " podaj tel.", czy te¿ "chcia³bym ciê ruchaæ" - trochê kultury panowie- dlatego szukam, jak w piosence - MʯCZYZN, a nie ch³opczyków.
Pozdrawiam mê¿czyzn :)
|
|
|
|
Autor: poraj
Data: 13-05-10 14:20
Witaj.
Czy mo¿esz napisaæ,gdzie mieszkasz,no jaka¶ Twoja fotka by siê przyda³a,lubiê turystykê,akurat Twie strony,nie bardzo znam,mog³y by byæ dwie przyjemno¶ci na raz.Czy mieszkasz sama,ewent.czy lubisz podró¿owaæ,mogê zaprosiæ ,mieszkam sam...
Pozdrawiam.
po-raj
|
|
|
|
Autor: mikuler82
Data: 12-07-10 06:53
tamjestem 27 letnim przystojnym brunetem uwielbiajacym dawac roskosz kobiecie uwielbiam robic minetke patrzec jak fale namietnosci i przyjemnosci przeplywaja przez jej cialo wtedy bardzo sie nakrecam a jestem mezczyzna potrafjacym kochac sie dlugo i namietnie a czasem ostro wziasc cie bez skrupulow dac ci takie przezycia o ktorych szybko nie zapomniszdojazd na terenie slaska nie jest klopotemjesli szukasz odskoczni od codziennosci pisz a wyrwie cie z twego swiata w swiat doznan o jakich nie zapomniszjesli szukasz faceta z ktorym mozesz spelniac swoje marzenia i ukryte pragnienia to napisz i jesli chcesz wysli zdjecie ja odesle swoje a po tem spelnimy fantazje i zabiore cie do krainy spelnienia twoich pragnienpozdrawiam i czekam na wiadomosc :)
|
|
|
|
Data: 24-08-10 22:55
mikuler82 - nie jestem ze ¦l±ska - ale czekam na maila - je¶li to nie przeszkadza.
Panowie, mê¿czy¼ni- nie mam gg - wiêc czekam na maile od TYch Mê¿czyn.
czekam z utêsknieniem ....
|
|
|
|
 |