Og³oszenia towarzyskieOg³oszenia towarzyskie
Szukam Pana sponsora do sta³ego uk³adu. || Dziewczyna o kaszmirowej skórze i czarnych, d³ugich w³osach || Poznam przyjació³kê do wszystkiego:) || i am here for you || Zapraszam do siebie panów i pary || szukamy przygod || milosc jest najwazniejsza :) || ¦liczna, bezpruderyjna laleczka to w³a¶nie ja!!! || znajdz mnie || niesmiala anula || szukam kobiety || Puszysta mêzatka 44 - szuka namietnego dyskretnego kochanka || spotkania sponsorowane || Parka32i35 piszcie;-)) || Poszukuje przyjaciela || Poznam mezczyzne || Poznam mi³ego Pana :) || bez tytu³u || Czekam na Ciebie... || tylko dla tej chwili || Poznam starszego pana || Szukam sponsora niez³e wynagrodzenie || Szukam Pana || niesmia³a szuka sponsora || Szukam starszego Pana. || zobacz mnie na zywo || potrzebuje || Company for you/Do towarzystwa || Zabierz mnie ze sob± gdzie tylko zechcesz .... || Czekam na kontakt || Poszukuje tylko kobiet. || Poznajmy siê || my+onaxxxxxxxxxxxx || ........... || znajdz mnie || Moze to wlasnie mnie szukasz? ... || Pobawiê siê cipkamy z mi³± Pani± || sex to przyjemno¶æ || chcê siê cieszyæ ¿yciem - ju¿ nie sama :) || Atrakcyjna studentka szuka fajnego sponsora z Warszawy || 

DODAJ DO ULUBIONYCH | STRONA STARTOWA |

Witamy w dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników. Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad » ZASADY » STRONA G£ÓWNA FORUM

Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejd¼ do w±tku  |  Szukaj  |     Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

szukam samotnej
Autor: samotnywroclaw 
Data:   27-09-09 14:37

Szukam kobiety ktora tak jak ja ma duze potrzeby i nie oczekuje zadnych zobowiazan :) wiek dla mine nie ma znaczenia liczy sie dobra zabawa :)

Odpowiedz na tê wiadomo¶æ

Re: szukam samotnej
Autor: pomidor2 
Data:   04-10-09 18:17

samotnywroclaw napisa³(a):

> Szukam kobiety ktora tak jak ja ma duze potrzeby i nie oczekuje
> zadnych zobowiazan :) wiek dla mine nie ma znaczenia liczy sie
> dobra zabawa :)

Re: szukam samotnej
Autor: niuka 
Data:   20-02-10 01:56

a ja zawsze chcia³am zobaczyæ Wroc³aw - podobno to piêne miasto - prawda???? nigdy tam nie by³am.... bu¼ka dla Wroc³awianina :*

Spis dzia³ów  |  Wy¶wietlaj drzewo   Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

Twój Nick:
 Adres e-mail:
 Temat:

:: RANDKI :: ZALOGUJ :: DODAJ :: SZUKAJ :: POMOC  :: KONTAKT ::  
  :: REGULAMIN :: REKLAMA :: PRYWATNO¦Æ ::