Og³oszenia towarzyskieOg³oszenia towarzyskie
Andzelika z Bielska Bia³ej || Poznam kulturalnego Pana do namiêtnej przyja¼ni || Super sex brunetka || Mloda kobieta szuka sponsora. || para szuka pana bi || Nie zmanierowana... || para pozna pani± || prosze o konkretne propozycje || superparka || Monika w ci±¿y || szukam kobiety do wspólnych zabaw || szukam chojnego pana:) || Konkretne propozycje...czekamy i zapraszamy || :-)))))))))))))))) || Exclusive Kasia || szatynka-Trójmiasto || Nie¶mia³a kuleczka || szukam na dobre i z³e. || witam serdecznie || SEXI IWONA  || szukam przygody wraz ze swoim mêzem:) || Para szuka pani || Szukam przyjaciela || figlarna pieszczoszka || magda29 Radom || seksowna brunetka || Mi³a dziewczyna pozna kulturalnego pana. || Samotna || poznam Pani± || Szukam przyjació³ki || Dla prawdziwego mê¿czyzny || para szuka pani bi || zapraszamy do poznania || para szuka dziewczyny || czekam na Ciebie || SPOTKANIA SPONSOROWANE || Para szuka pary || Szukmaj fajnej Kobietki || szukamy pani bi lub pary || Szukam ostrego Pana / BDSM || 

DODAJ DO ULUBIONYCH | STRONA STARTOWA |

Witamy w dziale Forum. Forum zosta³o stworzone specjalnie dla naszych u¿ytkowników. Dyskutujemy korzystaj±c ze wszystkich swobód jakie daje otwarto¶æ i szczero¶æ miêdzy lud¼mi. Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi o ile jest zarejestrowanym u¿ytkownikiem serwisu i bêdzie przestrzega³ zasad » ZASADY » STRONA G£ÓWNA FORUM

Pisz tutaj o wszystkim co Chcesz.
 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejd¼ do w±tku  |  Szukaj  |     Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

Poszukuje sponsora z Wlkp
Autor: Karola17 
Data:   03-10-09 16:06

Witam.
Jestem mloda dziewczyna, ktora chetnie pozna pana do 46 lat. Jestem z okolic Kalisza. Zapewnia pelna dyskrecje i higiene osobista. Reszte mozemy ustalic przez maila.

Odpowiedz na tê wiadomo¶æ

Re: Poszukuje sponsora z Wlkp
Autor: p0ranny 
Data:   05-10-09 15:51

witam, bylbym zainteresowany, mam 30 lat, prosze o kontakt

Autor: MalinowyJas 
Data:   25-10-09 13:52

Hej witaski .. sympatyczne spotkanko bardzo chêtnie ..:) moje GG 13350868..:) klikaj plisek kiedy chcesz przeczytam na pewno .. .. jestem spoko .. :) .. chcesz zpraszam :)

Autor: ostoja 
Data:   04-01-10 01:41

Cze¶æ. Pisz na mail waldek.*******

Autor: koksik36 
Data:   06-01-10 23:02

Cze¶æ.
No to napisz co¶ wiêcj. Mieszkam w sumie nie daleko, wiec jast szansa na spotkanie. Ale tak jak napisa³a¶ wiêcej na mala. to czekam :)
Buziak. Marcin

Autor: mmaciek77 
Data:   07-01-10 10:25

hej
Je¶li oferta aktualna jest to proszê o kontakt.

Spis dzia³ów  |  Wy¶wietlaj drzewo   Nowszy w±tek  |  Starszy w±tek 

Twój Nick:
 Adres e-mail:
 Temat:

:: RANDKI :: ZALOGUJ :: DODAJ :: SZUKAJ :: POMOC  :: KONTAKT ::  
  :: REGULAMIN :: REKLAMA :: PRYWATNO¦Æ ::